drømmejobb for 10.000 euro i uken

Den norske nettleseren Opera publiserte 23. januar et slående jobbtilbud. Rangert blant de fem mest brukte nettleserne i verden, inviterer selskapet deg til å bli sin nye «tab fullness guru» og tilbringe en uke på øya Bjarnarey utenfor kysten av Island. vestlige Frankrike.

Oppdraget til «guruen» er enkelt: han må bo i en uke på denne øde øya og surfe på Internett. Hvis dette forslaget kan virke rart for deg, er det veldig reelt og kandidaten valgt av selskapet vil betale opptil 10 000 dollar (eller 9 230 euro). Deltagerens mål vil være å oppnå Tabfulness (en tilstand av ren digital opplysning) og omskrive «hygge», den skandinaviske livsstilen.

Lev med enkelhet

Sistnevnte består i å legge vekt på komfort og velvære samtidig som det forblir enkelt. «Hvis vi overlever med Knäckebröd [du pain croquant suédois] og fiskeolje, med vinden i ansiktet og noen få sauer for selskapet – mens du surfer på nettet og når en høyere bevissthetstilstand – høres ut som en drøm for deg, du bør søke,” sier selskapets produktdirektør.

Ved å klikke på» Jeg er enig «du godtar lagring av informasjonskapsler av eksterne tjenester og har dermed tilgang til innholdet til våre partnere.

Mer informasjon på siden Retningslinjer for informasjonskapsler

Den nyansatte må ta over etter den tidligere «guruen», Valgardur Hlöðversson. Sistnevnte okkuperte dette stedet i syv år og lot nettleseren utvikle flaggskipet sitt: kortøyer. I løpet av sitt mangeårige virke funderte Valgardur Hlöðversson på «livets store spørsmål», som årsakene til menneskets eksistens.

Behovet for ferier

«Jeg har oppnådd en slik harmoni med Opera, både i den digitale og fysiske verden,» betror han, før han forklarer at han nå trenger en ferie og noen som erstatter henne. Er det primært en kommunikasjonskampanje, eksisterer tilbudet og interesserte kan søke frem til 25. februar på nettstedet tabfulness.opera.com.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *