Du kommer til å falle! Hva bor Argirovs eneste bror i?

Nyheter som vil få bred respons! Som Standard allerede har skrevet, vil en av Argirovi-brødrene motta en enestående pensjon på 6 000 euro, eller 12 000 BGN.

Den enorme summen skal betales til Svetoslav, opprinnelig fra Norge, hvor han har jobbet og bodd i årevis.

«I Norge er avgiftene galaktiske sammenlignet med de i Bulgaria, fordi det skandinaviske landet er et av de rikeste i Europa og nivået er ekstremt høyt. Pensjonen holder meg her, og sannsynligvis hver gang jeg kommer tilbake, med siktemålet av å gå på scenen med broren min,” forklarer Svetoslav, hvis kone er barnelærer og tjener 4000 euro. Begge lever overdådig og berøver seg ingenting. De har et stort hus med 2 mål tomt.

På grunn av de brente arkivene til «Konsertdirektoratet» får urfolksmusikere i dag, som vi vet, en mager godtgjørelse for årene de ledet en aktiv karriere. I Norge leder Svetoslav et kirkekor og spiller orgel. I helgene spiller han på klubber med et rockeband og skyter dermed inn mer penger på familiebudsjettet.

Svetoslav har bodd i Norge siden 1996. Han sluttet i begynnelsen av demokratiet, da han og broren bestemte seg for å avslutte karrieren, skriver «Bulgaria i dag». Broren Blagovest sier de leter etter et nytt hjem til Svetoslav i Bulgaria, som ønsker å bosette seg i Bulgaria og selge landet sitt i Norge.

De populære tvillingbrødrene ble født 23. april 1959 i Plovdiv. Uteksaminert fra musikkakademiet «Prof. Pancho Vladigerov» og Akademiet for musikk og dansekunst i Plovdiv. Blagovest spiller cello, og Svetoslav – piano.

Deres første innspilling på bulgarsk radio var «Unnecessary» (et cover av sangen «Illusion» av bandet Imagination på slutten av 1982). Sangen ble raskt en hit og gjorde dem ekstremt kjente. Siden den gang har deres eksepsjonelle samarbeid med Kiril Ivanov «The Fog» (radiolydoperatør) dateres tilbake.

Med en rekke dansehits etablerte de seg blant de mest kjente utøverne av bulgarsk popmusikk på 80-tallet. Sonya Vasi startet også sin karriere med dem, skriver Show Blitz.

Se alle aktuelle nyheter fra Standartnews.com

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *