Ekstraordinære fjellkrigere. De eneste som kan jobbe effektivt under slike ekstreme forhold (video)


Tyske soldater fra 23. fjellinfanteribrigade, stasjonert i Bad Reichenhalle, forbereder seg på arktiske øvelser som starter i Norge i midten av februar.

Bli med i technology.lt-teamet!

Gratis timeplan, inntekt, mange interessante aktiviteter. Ingen erfaring nødvendig, bare entusiasme.

Interessert? Fyll ut dette skjemaet!
Som Bundeswehr bekrefter, forbereder de tyske fjellsoldatene sine Hägglunds BV206 terrengkjøretøyer nøye for krevende forhold ved temperaturer på opptil minus 30 °C.


Øvelsen er starten på bredere manøvrer som vil begynne lenge før tropper når polarsirkelen i Nord-Norge.


Hovedmålet med disse øvelsene er å effektivt transportere tropper over lange avstander og utplassere dem i samarbeid med internasjonale partnere. Under Exercise Ice Crystal vil brigadespesialstyrker finpusse ferdighetene sine høyt oppe i fjellet, og under øvelse Nordic Response vil brigadesoldater trene sammen med sine kolleger fra andre land i uforsonlige arktiske og høyfjellsregioner, skriver Forsvarsblogg.
Den 23. fjellinfanteribrigaden har en unik posisjon i den tyske hæren ettersom den er den eneste større enheten som er i stand til å operere effektivt under slike ekstreme forhold. Denne evnen er et vitnesbyrd om deres eksepsjonelle trening og soldatenes ukuelige motstandskraft. Deres operative evne økes ytterligere av deres spesialutstyr.


del med venner

Auth. Rettigheter: Lrytas.lt

Kommentarer
()

tim

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *