Ektefellene ga opp alkohol og godteri på grunn av et veddemål: bare se hvordan de ser ut i dag! (BILDER)

Lexi og Danny Reid slet med fedme i lang tid, men tok til slutt den modige beslutningen om å endre livene deres «fra røttene». Historien deres er inspirerende og viser hvordan viljestyrke kan bringe positiv endring til noens liv.

Denne reisen til helse og endring av vanene deres har ikke vært lett i det hele tatt. Lexi og Danny innså at de måtte ta alvorlige tiltak for å gå ned i vekt og forbedre helsen.

Da de tok den skjebnesvangre avgjørelsen, sverget de å følge den til slutten, uansett hvilke hindringer som kom i veien. De spilte til og med bass!

Resultatene deres på slutten av denne transformative reisen er virkelig imponerende. Lexi og Dennis har blitt en sann inspirasjonskilde for mange mennesker rundt om i verden.

Hvordan har forvandlingsreisen sett ut for paret?

Før de bestemte seg for å gjøre endringen, brukte Lexi og Danny mye tid på å se på TV og besøke restauranter. Junk food var deres hovedvalg, ansvarlig for deres fedme.

Paret møttes i 2007 og etter ekteskapet ble matvanene deres ytterligere forverret. Det som er viktig å nevne er at Lexi aldri hadde tenkt på sunt kosthold før.

fullstendig ekteskap

Deres daglige aktiviteter, uansett hvor enkle, har blitt presserende problemer. De orket ikke å gå eller sykle, noe som hadde en skadelig effekt på kondisjonen og den generelle helsen.

Lexie og Danny møtte imidlertid problemene sine med mot og besluttsomhet. De bestemte seg for å dedikere seg til en sunnere livsstil og endre matvanene. De begynte å trene, spiste riktig, og viktigst av alt, de støttet hverandre under denne vanskelige reisen.

et par gikk ned i vekt

Forvandlingen deres skjedde ikke over natten, det krevde mye arbeid, disiplin og tålmodighet. Lexi og Danny jobbet sammen for å nå sine mål og klarte å oppnå utrolige resultater.

par transformasjon

I dag hilser Lexi og Danny på hverandre, gladere og fulle av energi. Historien deres er et bevis på at det er mulig å overvinne overvekt og forbedre livskvaliteten betydelig, forutsatt at en person har viljen til å gjøre det!

et par gikk ned i vekt

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *