Erklært årets bil – fvn.nr

KRISTEN ÅND: – En utrolig god opplevelse. Det var rett og slett stor interesse for nye Renault Scenic E-Tech.

Det opplyste Tom Gøytil, næringsdirektør i Motor Forum Kristiansand, etter den nylige presentasjonen av den nye Renault Scenic E-Tech elbilen på Lillestrøm Motor Show. Gøytil kalte den også Renaults viktigste bil på veldig lenge.

At den ble kåret til Årets Bil i Europa denne uken, i en tøff kamp med BMW 5-serie, betyr en ny impuls for en romslig elbil som imponerer både når det gjelder pris, plass og fremfor alt autonomi, som er erklært mer. mer enn 60 mil for versjonen med det største batteriet.

Kalt prisbomben

Rett ved åpningen av bilutstillingen i Genève ble det annonsert at Renault Scenic E-Tech ble kåret til Årets bil i Europa. Bilen ble godt mottatt i Norge og ble kalt både en «prisbombe» og en «rekkevinner». Familiebilen, som Gøytil kaller den, har en startpris på rundt 370.000 kroner. Da får du minimum 60kWh batteri og en rekkevidde på rundt 43 mil.

– Vi tror imidlertid bestselgeren vil være Techno-versjonen med et 87kWh batteri og en rekkevidde på over 62 miles. Denne prisklassen har få eller ingen konkurrenter, sier salgsdirektør i Motor Forum. Prisen er rundt 440.000 kroner.

Intens interesse

TV2/Broom skriver at kåringen av Årets bil i Europa går tilbake til 1964. Siden den gang har det vært debattert, omtalt og fremfor alt høyt ansett av bilprodusentene som har nådd toppen. .

Roger Andersen, direktør for PR og Markedsføring Renault Norge på TV2/Broom sier at denne prisen er fantastiske nyheter og en stor anerkjennelse for bilen.

– Etter den norske lanseringen på eCarExpo i Lillestrøm, hvor vi viste frem bilen og presenterte prisene, eksploderte interessen nesten. Vi får aldri så mange spørsmål før forhandlerne får bilene sine. Dette vil skje i løpet av de neste månedene slik at veiprøver da kan gjennomføres, sier Andersen til kanalen.

2024-03-03 22:04:21
1709526208
#Utvalgt #bil #årgang #fvn.no

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *