ETTERFØLGE Sesong 1–4: et forrykende dykk inn i hjertet av en dysfunksjonell families medie- og underholdningsimperium.

Fire sesonger fordelt på fem år, det er slik Succession, den flerdelte serien om historien om den velstående Roy-familien, barn som river seg i stykker for å ta over hodet til medieimperiet skapt av patriarken Logan Roy.

Roy-familien eier Waystar RoyCo, et av de mektigste medie- og underholdningskonglomeratene i USA. Logan, patriarken og grunnleggeren av selskapet, får hjerneslag og må vurdere arven hans. En situasjon som skaper spenning og splid mellom hans fire barn: Connor (Alan Ruck), eksentrisk langt fra business; Kendall (Jeremy Strong), på jakt etter faderlig anerkjennelse; Roman, vulgær og opprørende Kieran Culkin); og Siobhan «Shiv» Roy (Sarah Snook), som er politisk involvert i demokratene og hvis ektemann Tom er en av selskapets toppledere. Mens denne aldrende faren gradvis trekker seg ut av selskapet, legger barna Connor, Kendall Roman og Siobhan planer om å organisere imperiets fremtid uten ham.

I fire sesonger flettet skaperen og showrunneren Jesse Armstrong sammen den tragiske skjebnen til Roy-dynastiet. I løpet av episodene vil seeren være vitne til kampene mellom medlemmene av denne rike og mektige familien for å opprettholde kontrollen over imperiet deres, deres patetiske forsøk på å vise kjærlighet og følelser. Luksuriøse kontorer på toppen av en skyskraper med utsikt over Manhattan, cruise ombord på familieyachten utenfor kysten av Kroatia, bryllup i et slott i England eller en overdådig eiendom i Italia, familien befinner seg hele tiden i forskjellige farlige posisjoner og prøver å sikre livet sitt. . politiske og økonomiske allianser. Mellom private jetfly, helikoptre og limousiner vil dramatiske spenninger stige over sesongene, og klanen trues med en ekte brodermordskrig for å kontrollere et av de største mediekonglomeratene i verden. Giftige verbale dueller, løgner, svik, feighet, vi var vitne til en lukket sesjon av Shakespeare-teater der menneskelig grusomhet ble iscenesatt så sjelden i et TV-show. Tristheten og det ødelagte som patriarken Logan Roy skjuler, disse usunne søsknene som graviterer rundt ham, viser hvor komplekse og elskelige, men også fryktelig menneskelige alle disse karakterene er, fast i sine motsetninger og sliter med å finne sin plass i en verden i rask endring. av virksomheten.

Vi elsker også denne serien for omsorgen for bildene, de dype kontrastene og de varme fargene, disse naturlige miljøene, disse luksuriøse loftene og kontorene på 5th Avenue, disse betagende vakre landskapene på sjøen. fra Como, Siena i Toscana, øyene Korčula, Sipan og Mljet i Adriaterhavet, Eastnor Castle i Herefordshire, England eller disse fantastiske utsiktene over Romsdalsfjorden i Norge. Valget av skuespiller Brian Cox som den perfekte dobbeltgjengeren for pressemagnaten Rupert Murdoch passer perfekt inn i denne familien av degenererte. Vi vil også huske disse sure svarene og spesielt deres skjellespråk, der ordet «hore» og dets avledninger («hore», «bordell», «bastard», «cum», «kyss») vil bli uttalt 3024 ganger, eller en gang hvert 45. sekund. For ikke å glemme disse kjølige, mørkt romantiske tonene spilt på et litt ustemt piano som illustrerer studiepoengene. Det er åpenbart at seeren vil vente til slutten på den nådeløse Logan Roys sakte fall. Og til slutten vil spenningen holdes godt oppe for å vite navnet på hans etterfølger. Kynisk til slutten.

Jean-Christophe Mary

Etterfølge – sesong 4
Amerikansk serie av Jesse Armstrong (HBO)
Med: Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Brian Cox, Matthew Macfadyen…

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *