GOTHMINISTER – presenterer musikkvideoen til sin splitter nye singel

15.03.2024 18:31:48

Dnorsk gruppe MINISTER GOTH, om hjernen Bjørn Alexander Brem presenterer musikkvideoen til det splitter nye albumet «One Dark Happy Nation» Pandemonium II: Battle for the Underworld nytt album, tilgjengelig fra 3. mai 2024 via AFM Records!


GOTHMINISTER er et ubeskrivelig fenomen. Med en unik blanding av moderne gotisk industrimetall, dansbare EDM-deler og et snev av retrosjarm, fascinerer det norske bandet musikkfans over hele verden. Vi bør ikke glemme de spektakulære teaterforestillingene eller forseggjorte videoklippene, som har vunnet mer enn 30 internasjonale filmpriser så langt.

Tidligere i år fikk det norske gotiske industrimetallbandet GOTHMINISTER internasjonal oppmerksomhet med «We Come Alive». Sangen ble valgt ut til å delta i den norske Melodi Grand Prize (MGP) for å representere Norge i Eurovision Song Contest 2024. I MGP-finalen oppnådde GOTHMINISTER en fenomenal fjerdeplass og vant hjertene til mange nye fans.

I dag presenterer GOTHMINISTER oss musikkvideoen til den splitter nye singelen «One Dark Happy Nation», og dermed nok en smakebit fra neste album. Pandemonium II: Battle for the Underworldsom slippes 3. mai 2024 via AFM Recordmed vises! Forhåndsbestillinger er inne Her mulig:

Den nye singelen er nå tilgjengelig hos alle digitale strømmeleverandører tilgjengelig, kan du se klippet her:

I en verden av mørke, grove lyder har GOTHMINISTER lenge hatt et rykte som «et av de mest ikoniske gotiske/industrielle metalbandene». » Siden 1999 har deres kraftige lyd ikke bare begeistret med sin bemerkelsesverdige atmosfæriske tetthet, men også fengslet publikum. publikum med veltalende fantastisk musikk. Historier fører alltid til ukjente verdener. GOTHMINISTER er et ubeskrivelig fenomen. Med en unik blanding av moderne gotisk industrimetall, dansbare EDM-deler og et snev av retrosjarm, fascinerer det norske bandet musikkfans over hele verden. Vi bør ikke glemme de spektakulære teaterforestillingene eller forseggjorte videoklippene, som har vunnet mer enn 30 internasjonale filmpriser så langt.

Alle sangene fra det nye albumet er komponert og skrevet av Bjørn Alexander Brem Pandemonium II: Battle for the Underworld også produsert. Henning Verlage (Unheil, Eisbrecher) tok seg av miksen og den norske lydteknikeren Morten Lund, som blant annet jobbet for Morten Harket (A-ha), tok seg av mastringen. «De nye låtene er raskere og fengende enn forgjengerne, men de låter også bra. enda mer kompleks og moderne, med mer krevende vokalmelodier og krevende pauser», Brem fortsetter med å legge til: «De drivende rytmene til dansegulvet og konseptet med harde, ultralave gitarriff er fortsatt der, og forbinder begge albumene.

GOTHMINISTER live –BATTLE OF THE UNDERWORLDS TUR

21/04/2024 Parsippany, NJ, Dark Force Fest (USA)
04.05.2024 Parkteatret, Oslo (NOR)
20. mai 2024 Wave Gothic-møte, Leipzig (DE)
28.06.2024 Rock Am Härtsfeldsee, Dischingen (DE)
06.07.2024 Mulheim an der Ruhr, Castle Rock Festival (DE)


Lenker til grupper:

Gotisk minister


Artikkelen GOTHMINISTER – Presents musikkvideoen til den splitter nye singelen dukket først opp på earshot.at.

#GOTHMINISTER #Trykk #klipp #lyd #alle #ny #singel
1710721415

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *