Kralev: Portnih har ikke noe alternativ til Varna rådhus! ᐉ Nyheter

«Ivan Portnih har ikke noe alternativ til ordføreren i Varna! Todor Balabanov har ikke noe alternativ til stillingen som styreleder! Ordførere i Aksakovo, Avren, Devnya, Dulgopol, Vetrino, Suvorovo, Dolen Chiflik, Valchi Dol, Byala, Beloslav har ikke noe alternativ! Dimo ​​​​Dimov har ikke noe alternativ til å bli ordfører i Provadia!»

Dette skrev Varna-nestleder i GERB Krasen Kralev på sin Facebook-profil.

I måneden før avstemningen hadde han tatt på seg å introdusere kandidater innen sitt felt på en innovativ måte – personlig satt ansiktet og navnet sitt bak kandidatene, og fortalte velgerne hvor lenge han hadde kjent disse menneskene og hva som var hans menneskelige inntrykk. av dem var.

Den viser hvem kandidatene er på deres sosiale medieprofil.

» Yuliyan Stanev har vært den øverste kunstneriske lederen for folklore-ensemblet «Varna», grunnlagt av hans far, Belcho Stanev, i mer enn 30 år. I 2020 feiret Ensemblet sitt 60-årsjubileum. Under ledelse av Yulian Stanev , FA » Varna» ble vinneren av gullmedaljen «For Merit to Varna» og «Crystal Necklace» fra Union of Bulgarian Music and Dance Artists. Han er også en av arrangørene av en rekke festivaler (Varna International Folklore Festival, the Ethnic Festival «Bulgaria for All», Modern Ballet Festival «Dance Festival», etc.). I årevis har han promotert og undervist folkedanser og folklore i bulgarere i utlandet. En sann vekker for folket og en sann patriot. Han gjør sitt beste for å bevare bulgarsk kultur, identitet og tradisjoner Han og jeg var sammen en stund i brakkene – raketttroppene, Priseltsi-enheten En gutt. Han har bidratt mye til bulgarsk kultur og vil være uendelig nyttig for det nye byrådet i Varna. Min venn,» fortsatte han.

«I Suvorovo har våre kandidater til ordfører, byråd og ordførere i rådhus prestert utmerket som ledere de siste årene, og resultatet av deres arbeid er synlig – både i den endrede infrastrukturen og i befolkningens holdning til dem. kjenner hvert problem og ser etter en måte å løse det på. Folk ser det og setter pris på det. Danail Yordanov og teamet hans har forvandlet Suvorovo med sitt arbeid hver dag de siste årene. »

«Dimitar Dimitrov er leder for GERB-teamet i Vetrino, og det vellykkede arbeidet til administrasjonen hans gir ham selvtillit til å stille som ordfører i kommunen igjen. I løpet av de siste 12 årene har Dimitrovs team klart å forvandle Vetrino og landsbyene til bedre steder å leve.De skapte gunstige forhold for reiseliv og næringsliv, bygde veier, vannforsyning, utdannings- og sosial infrastruktur.Vår kandidatliste til kommunale rådmannsstillinger er ekstremt balansert, med en fjerdedel av dem er unge under 30 år.

«Den ubestridte lederen av byrådet klarte å erobre hjertene til innbyggerne i Varna gjennom sitt dedikerte arbeid for Varnas sak. Todor Balabanov ble uteksaminert i «Jus» og «Finans» ved University of Veliko Tarnovo «St. St. Cyril og Methodius». Han jobber som advokat i Varna Advokatforening. Tredje periode byrådsleder i PP GERB. Leder av Varna bystyre for andre periode. Diplomat, arbeidsnarkoman med et stort talent for å bringe mennesker sammen. Han fant alltid den beste løsningen i krisesituasjoner.»

Den har også Bilyana Raeva.

«En fantastisk kvinne! Jeg er stolt over at han har vært min venn i mange år. Ekstremt lærd, intelligent, forberedt og med en strålende karriere. Han vil lett takle sine oppgaver som ordfører i Odessos-distriktet. I juni 2007 ble hun valgt til medlem av Europaparlamentet ved det første europeiske valget i Bulgaria Han er president for delegasjonen for forholdet til Sveits, Island og Norge og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) Siden 2013 er han representant for Varna kommune i byen Brussel og deltok i byens kandidaturskampanjer for Europeisk kulturhovedstad 2019 og Europeisk ungdomshovedstad 2017. I 2015 representerte han kommunen i styret for foreningen «Varna – European Youth Capital» Siden 2019 har han har vært aktivist i foreningen «Talyana», og siden 2022 dens visepresident Deltakelse i organiseringen av en rekke store arrangementer i Varna. Som frivillig ved CRB, siden 2014 har han deltatt i organiseringen av Røde Kors internasjonale festival og Restored Health Film. Han snakker engelsk, polsk, italiensk, fransk, russisk og spansk. Et verdifullt medlem av ordfører Ivan Portnihs team.»

«Dimo Dimov blir en utmerket ordfører i Provadia. Han har en bachelorgrad i «International Tourism» fra University of Economics i Varna. Senere mottok han en mastergrad i «law» fra Free University of Varna og en mastergrad i «Circular Economy» fra VSU. Han snakker engelsk, fransk og russisk. 41 år gammel, gift, far til to barn. Han bor med familien i landsbyen Krivnya, Provadia kommune. I det meste av livet jobbet han i privat sektor som administrerende partner i sitt eget entreprenørselskap. Fra 2005 til 2023 ble valgt av innbyggerne i Provadia kommune som kommunestyremedlem, fra 2019 til 2023. hans medkommunestyremedlemmer har satt sin lit til ham for å innta stillingen som president av kommunestyret i Provadia. En ærlig og hederlig mann.»

«Her er en annen GERB-ordfører, som gjør jobben sin perfekt og vil vinne i første runde. Georgi Georgiev har vært ordfører i Dulgopol kommune i 8 år, og som en utmerket leder og politiker klarte han å radikalt endre utseendet til by og landsbyer i kommunen. Han bryr seg om både ortodokse og muslimer, og det er grunnen til at folk elsker ham. Han og jeg besøkte innbyggerne i Arkovnas hjemby til min far, som er på ferie i dag. Landsbyens ordfører Mariana Hristova og far Georgi ønsket oss velkommen i St. Dimitar-kirken, bygget på 1800-tallet. Av hele mitt hjerte ønsker jeg Georgi Georgiev suksess i valget på søndag.


lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *