M-Hero spektakulært i Norge før flyturen

M-Hero representerer et helt nytt bilmerke på det norske markedet og det er «I»-modellen (romertall for 1) som lanseres i Norge før sommeren. M-en i navnet står for «Mengshi», som betyr kriger på kinesisk.

– Merket og bilen kommer fra det kinesiske selskapet Dongfeng, som Electric Way allerede jobber tett med om VOYAH-merket. Av ulike grunner ventet vi til i fjor med å introdusere nye modeller på det norske markedet, men vi kommer til å ha mange spennende nyheter fra oss i 2024 og det er veldig gøy å starte utrullingen med M-Hero I, sier Torje Aleksander. Sulland, administrerende direktør i Electric Way.

Electric Way, et selskap 100 % eid av Sulland Group, er eksklusiv importør og distributør av kinesiske elbilmerker VOYAH og M-Hero.

Mer enn 1000 hester

M-Hero-prototypen ble introdusert i Kina i 2022 og ble lenge ansett som en elektrisk versjon av den klassiske offroad-hummeren (Humvee) og Teslas Cybertruck.

– Ser vi på designet er det ikke overraskende, og det er den mest moderne bilen i henhold til standarden frem til 2024. Detaljene i den europeiske versjonen er ikke helt klare ennå, men bilen er en helelektrisk, femseters SUV med 4 -hjulsdrift. Den har totalt fire motorer med en totaleffekt på 800 kW, som tilsvarer 1.088 hk. Vi snakker om reell makt, sier Sulland.

Andre foreløpige spesifikasjoner er 4987 mm. (lengde), 2080 mm. (bredde), 1935 mm. (høyde) og akselavstand 2950 mm. Batterikapasiteten skal være 140 kWh (NMC-batteri), med en rekkevidde på 505 km (merk: WLTP ikke bekreftet). Nettovekten overstiger 3000 kilo.

– Du vil tenke

– Unødvendig å si at denne bilen ikke er for alle, men vi er sikre på at den vil appellere til en gruppe kjøpere som liker robuste, luksusbiler. Vi kan love et meget høyt nivå av interiørdesign og teknologi, og designet taler for seg selv. Når du kommer inn i M-Hero ser du ganske bra ut på gata og terreng, smiler Sulland ved Electric Way.

M-Hero skal etter planen være klar for prøvekjøring i Norge før sommerferien og leveres i begynnelsen av august/september. Prisen er ennå ikke klar.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *