Nytt WMS og distribusjonssenter for å forbedre norsk supermarkeds forsyningskjede • Warehouse Totaal

Norske supermarkeder jobber med logistikken. Coop utvider sitt «eksempel» DC i Oslo, supermarkedet Meny bygger et helt nytt lager i den norske hovedstaden.

Forbedre forsyningskjeden

Samle Menys forsyningskjede, fra bestilling til levering, og optimalisering av lager, arbeidskraft og lagring. Det er Norgesgruppens oppgave. Manhattan Associates må sørge for dette med sine smarte løsninger.

Med 1800 dagligvarebutikker og 900 nærbutikker tilbyr Norgesgruppen en omfattende detaljhandelsdekning i Norge. Dette inkluderer også supermarkedsmerket Meny. Norgesgruppen ønsker å forbedre selskapets omnikanal-tilnærming. Per Ola Drøpping, administrerende direktør i Norgesgruppen Data: «Ettersom vårt nettsalg fortsatte å vokse, ble det klart at vi trengte å tilpasse vår forsyningskjede og lagerkapasitet for bedre å møte kundenes forventninger både på nett og i butikk.»

Ny Oslo distribusjonssentral

Manhattan Associates sitt oppdrag vil fokusere på Manhattan Active Warehouse Management-programvaren, som vil bli brukt på tvers av Menys ulike online ordreoppfyllingssentre for å møte kjedens behov. Vegard Kjuus, administrerende direktør Meny: «På e-handelsområdet administrerer vi nå nettbestillinger for 50 butikker og bygger et nytt nettoppfyllingssenter for å forbedre kundeservicen i hovedstaden Oslo.»

smith

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *