Super Brignone dukker opp fra den norske tåken: foran Goggia og Shiffrin

Federica Brignone kommer ut av tåken til Kvitfjiell. Suksess nummer 25 for Aosta Valley-karabinkrokene, fjerde av sesongen og første i super G, noe som gjør at de kan ta forbi Mikaela Shiffrin for andre sammenlagt. Et endeløst løp, flere ganger avbrutt av dårlig vær. I to timer overlevde de usikkerheten om slutten, deretter et gledesrop: en rekord med tiden 1’37”30 for Brignone, 61 hundredeler bedre enn Lara Gut-Behrami.

Sveitseren, lederen på begge rangeringene, måtte nøye seg med andreplassen. Den tredje er Ester Ledecká, som etter en lang periode kommer tilbake på pallen i verdenscupen.

«Når du driver med utendørssport, kan det skje at det er spesielle forhold,» sa Federica Brignone. «Jeg kan ikke si at jeg kom ned i de beste forholdene. Så fant nok noen idrettsutøvere som kom etter meg enda verre forhold. Sammenlignet med i fjor har jeg forbedret meg mye i fart, jeg jobbet mye med det, selv med broren min, og så må jeg takke min skimann Sbardellotto, som alltid gir meg de beste forutsetningene. I dag var postløpet mer komplisert enn løpet. Ingen så mye, vi måtte tilpasse oss. Jeg har det gøy og elsker det jeg gjør. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal slutte. Så på slutten av sesongen vil jeg gjøre vurderingene som alltid. Jeg har samme antall pallplasser som Stefania Belmondo, en idrettsutøver jeg respekterer mye. Dette er viktige tall. Jeg tror at jeg også skal fullføre slalåmen i Are, jeg vil gjerne avslutte sesongen på mitt beste nivå.» I den spesielle rangeringen av italienske prestasjoner er gårsdagens seier Federica Brignone foran Sofia Goggio og Gustavo Thoeni. For hennes 10. super G-suksess i karrieren av 25. Spesialitetsstillingene fikk ikke noe sjokk og ledes fortsatt av Lara Gut-Behrami, men Brignones seier i går er verdt andreplassen sammenlagt, med 1.268 poeng foran Mikaela Shiffrin, fast på 1.209. Også først her er Lara Gut Behrami, uoppnåelig med 1594 poeng.

#Super #Brignone #emerging #fog #Norway #overtaking #Goggia #Shiffrin
1709595006

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *