Svenske prinsesse Sofia Louise av Malaysia er gravid | Kongelig

Sofie Louise Johansson Petra (36) dro fra Östergötland og Sverige for å oppdage verden. Så møtte hun den malaysiske kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra (45) og i 2019 ble de mann og kone.

Nå avslører Sofie Louise at hun er gravid og paret vil ønske sitt første barn velkommen til sommeren.

«Min mann og jeg er glade for å kunngjøre at vi venter vårt første barn. Fødselen er forventet å finne sted i juli 2023», skrev hun på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cp7qQ7ovvEO/

Sofie Louise møtte kronprinsen av Kelantan, en delstat nordvest i Malaysia, da han studerte i utlandet. I 2019 ble hun prinsesse og medlem av den malaysiske kongefamilien da paret giftet seg i Kotu Bahru på historiske Istana Balai Besar.

Den hyller sine svenske røtter

På Instagram får prinsessens 117.000 følgere et innblikk i livene til den malaysiske kongefamilien. Her er hun å se på fancy middager, på kongelig oppdrag i landet og sender fra tid til annen meldinger knyttet til hennes svenske røtter.

I desember i fjor, på Batikkdagen – Indonesias kulturdag for å feire det tradisjonelle stoffet – la prinsessen ut et innlegg som hyller den svenske folkedrakten. Før det viste hun frem blant annet kanelboller og forklarte følgerne sine hva en smørbrødkake er. I tillegg har hun tidligere vist frem sine fire katter oppkalt etter medlemmer av Abba.

https://www.instagram.com/p/CltR1wWIH7S/

LÆRE MER: 32 år gamle Louise skal gifte seg med en malaysisk prins

LÆRE MER: Det luksuriøse livet til Sveriges prinsesse Louise med en prins i Malaysia

LÆRE MER: hoved- Louise Johanssons liv – før hun møtte prinsen

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *