Karl Lagerfeld for Specsavers

P1050039sspAdLink samarbeid. 

Det er moteuker og jeg har forflyttet meg fra Stockholm til København. Jeg elsker København! Byen pulserer av liv, og jeg blir alltid like facinert av danskene som klarer den fine balansegangen av casual cool. De har alle sin egne stil, samtidig som at de er oppdaterte på hva som rører seg i moteverdenen. Tilbehøret er heller ingen unntak, og de er også flinke på å matche accesoirer og briller til resten av antrekket. Jeg har tatt med meg brillene mine fra Karl Lagerfeld sitt samarbeid med Specsavers, og er veldig fornøyd med den innfatningen jeg endte opp med. Under Specsavers sitt frokostevent for litt siden fikk jeg se hele kolleksjonen (du kan se den her), som inneholder utrolig mange fine innfatninger i plast. Selv om jeg personlig falt mest for den innfatningen som ble fortalt å være signaturmodellen til Karl Lagerfeld, så endte jeg opp med denne her, som jeg føler kledde ansiktet mitt bedre. Store deler av garderoben min er svart, og det var derfor ingen overraskelse at brillene ble svarte. I dag ble de kombinert med strømper, skinnshorts og sneakers (som jeg har flyttet inn i). Genser fra Stella McCartney og veske fra Chanel