It`s magic

evcrabLeter du etter den perfekte vertinnegaven, venninnegaven eller bursdagsgaven, så trenger du ikke lete mer. Det er sjeldent jeg er så overbegeistret for et produkt, men da jeg ble overtalt i butikken til å vaske hendene mine med en håndskrubb så var jeg solgt. Jeg endte opp med de tre siste de hadde igjen, så nestemann som inviterer meg på middag eller har bursdag er heldig…he he. Tror jeg har fortalt om denne håndskrubben til alle jeg har møtt de siste dagene, og tro meg, det er et fantastisk produkt. Til og med mannen i huset, som først synes dette var en tullete damegreie, men etter mye overtalelse til slutt ble med på å prøve, synes han fikk fryktelig myke hender. Det er så enkelt som at man vasker hendene med skrubben, skyller hendene etter et minutt, og VOILA! Du har verdens mykeste lanker. Dette innlegget er på ingen måte skrevet i samarbeid med Crabtree&Evelyn, selv om det kanskje høres slik ut. Jeg er bare veldig overbegeistret!

..men jeg fikk en hyggelig mail her om dagen, og det var at jeg fikk anledning til å gi leserene mine en rabatt på 20% på Coverbrands sin side. Jeg måtte selvfølgelig inn og titte for å se om skrubben fantes der. Det gjorde den, og du finner den HER, om du skulle være interessert i å prøve den (den blir visstnok revet bort fra butikkhyllene med en gang de får den inn). Oppgi rabattkode LINE, så får du 20% på alt på siden.