Happy (birth)day

IMG_3447Det har vært noen hektiske uker, og jeg merker at jeg ikke henger helt med i svingene for tiden. Tiden strekker liksom ikke helt til, og jeg har et drøss av punkter på «to do listen» min og skulle så gjerne hatt noen flere venninne kvelder. Den dårlig samvittigheten for alt jeg burde gjort kommer krypende. Men samtidig så tenker jeg at jeg kommer ingen vei med å tenkte på alt jeg burde ha gjort. Enten får jeg slutte å se på House of Cards på kveldene (my guilty pleasure…ha ha…om man kan kalle det det) ellers så får jeg faktisk være litt flinkere til å si nei. Jeg tviler på at jeg kommer til å bli et nei menneske med det første, så da er det enda godt at vi nærmer oss slutten av House of Cards. I dag startet jeg dagen på et aldri så lite (eller stort) Stylemag event. Nytt blad i hyllene og solbriller stod på menyen. Jeg føler meg priviligert som får være en del av stylemag-bloggerne, og denne gangen har jeg også bidratt med en «hjemme-hos» inni blader. Mer om det. Etter å ha vandret rundt i solbrillejungelen (..og det er virkelig en jungel av solbriller de har på Krogh på Majorstuen. Byens beste utvalg spør du meg!) har jeg prioritert å feire bursdagen til verdens beste mamma! Hun sier hun er priviligert som får bli ett år eldre. Etter alt det hun har vært gjennom, så er det musikk i mine ører at det faktisk er det hun sier, og ikke klager som mange andre på at de blir eldre.

Nå har det seg sånn at jeg har verdens sprekeste (tross noen skruer, metallbiter og arr) og kuleste mamma. Hun stiller opp i både tykt og tynt, og har alltid vært der for meg. Det er sjeldent nei i hennes munn, men hun er herlig ærlig. Mange synes nok vi er litt for close, men det får de bare synes. Jeg synes selv jeg er veldig priviligert som har et så godt forhold til mammaen min.

Så GRATULERER med dagen mamma, ufattelig glad i deg, og ufattelig glad i vesken jeg lånte til dagens outfit bilde!