Up in the sky

IMG_3534I helgen tok vi en liten time-out og sjekket inn på The Thief. Jeg skal skrive en liten sak om å være turist i egen by, og hva er vel mer passende en å bo noen netter på byens fresheste hotell. Vi har storkost oss fra ende til annen, og nytt godt av store myke senger og deilig frokost. Den frokosten tok kaka, og jeg skulle gjerne spist den hver dag. Ferskpressede juicer og for ikke å nevne muslibarene. De har verdens beste muslibars (som jeg egentlig tror er havrekjeks, men pytt sann, jeg later som om det er muslibarer for det høres litt bedre og sunnere ut). Vi testet også ut deres nyåpnede spa, og fikk ladet opp batteriene. Absolutt å anbefale på det sterkeste! Det frister med gjentakelse, og om ikke lenge sjekker jeg inn igjen.

En liten outfit på vår fine balkong, før vi tok turen ut.

//blazer; Lexington, solbriller; Quay, t-skjorte; Zara, skinnbukser; Isabel Marant for H&M, sko; Balenciaga og veske; Kenzo