Yummi tummy

IMG_3593Jeg har juicet i mange år, men for litt siden fikk juicepressen en liten pause. Det har vært så mye bra å få kjøpt når man er i farta, og jeg har heller sverget til essentially og fresko sine. Da jeg for ca 6-7 år siden fikk juicepresse juicet jeg kun det jeg hadde for hånden. Det ble mye appelsiner, epler, ingefær og gulerøtter, og også en del grønne juicer med agurk og celleri. I den siste tiden har jeg lest mye om juicing og forskjellige kombinasjoner som ikke bare er velsmakende, men som har en mer helsebringende effekt. Jeg har lyst til å dele denne med dere, den heter «magelindreren» og gjør underverker for både en flatere og mindre oppblåst mage og tillegg til at den også smaker veldig godt.

1/5 Ananas

2 cm fersk ingefær

1/2 fennikel

1/3 sitron

1 liten pære