Fajitas på grillen

IMG_3993Sommer betyr grilltid, og i sommerhalvåret flytter vi kjøkkenet ut. Det blir mye forskjellige råvarer på grillen, og lett tilbehør som salater og enkle friske sauser. Når mannen skrek etter taco, ble fajitas på grillen en kreativ løsning. Veldig enkelt og veldig godt.

1 pakke Fajitas

hjemmelaget salsa (jeg fant min oppskrift her)

finrevet ost

Legg fajitasene utover et bord og ha salsa på alle sammen. Legg på ost på halvparten, og legg toppen over slik at de blir doble. Stekes på grillen i 2-3 minutter på hver side, og deles i 4 (eller 6). Serveres med mangosalsa, guacomole og en grønn salat.

Tilbehøret kan jo varieres i det uendelige, men jeg synes mango til taco er en perfekt kombinasjon. Mange ville nok hatt det tradisjonelle tilbehøret som salat, paprika, mais, agurk, paprika, rømme og tomat. Så med andre ord -serveres med det du liker best!