Wedding inspiration

Jeg har blitt spurt flere ganger om jeg ikke kan dele litt fra prosessen ved å planlegge bryllupet vårt. For å være helt ærlig så har det ikke vært så mye spennende å dele annet enn regneark og den kjedelige delen av planleggingen. Jeg lover jeg skal dele enda mer både før og etter, for nå er vi endelig kommet til den morsomste delen av planleggingen, selv om bryllupsnervene begynner å komme. Det vanskeligste i prosessen har vært å peile seg inn på hvordan man ønsker det. I en haug av inspirasjonsbilder av både dekorasjon, blomster og kreative ideer er det lett å bli fristet til å gjøre drastsiske helomvendinger under prosessen. Vi bestemte oss tidlig for sted, og jeg har nok ganske bestemte meninger på hvordan vi ønsker det, og hvordan vi absolutt ikke ønsker det. Det viktigste er at det er «oss».

Jeg anbefaler alle som skal gifte seg å gjøre ordentlig research både på google, pinterest og weheartit, og lag inspirasjonsmapper. De er nyttige å ha gjennom hele prosessen og flotte å vise til de som skal være behjelpelige med blomster, møbler og dekorasjon.