HOMEMADEknit

Glamour-France-Shiloh-Malka-Hilary-Walsh-Oracle-Fox-2Hvert eneste år når luften begynner å bli mer crispy og vi går høsten i møte tar jeg frem strikketøyet. Det tar aldri feil. Heldigvis har jeg en mamma som lærte meg og strikke tidlig, og er min egen strikkemaskin. Jeg sender henne et bilde, og enten bistår hun som strikkehjelp ellers så strikker hun til meg på null komma niks. Hun strikker en genser på et par kvelder (som jeg sikkert hadde brukt mange uker på), og ofte så frister det mer å få hun til å strikke for meg enn å strikke selv. Nå er det en gang slik at strikkingen i seg selv er som å lese en god bok som tar slutt. Så det er absolutt ingen rush å bli fort ferdig da jeg synes strikkeprosessen er veldig hyggelig i seg selv (og dessuten spiser jeg mye mindre smågodt om kveldene, for hendene er opptatt med noe annet..he he).

Denne genseren er inspirasjonen min for høstens første hjemmeprosjekt, og i går ble garn innkjøpt. Den er perfekt både fargemessig og i strukturen. Stay tuned! Om jeg får hjelp av mamma så får dere se prosjektet ferdig om noen dager, men om jeg strikker selv blir det noen uker til. Om noen er interessert deler jeg gjerne oppskrift her på bloggen.