Monnwalkin´ pink

LineLangmo__23Her er det hektiske dager, faktisk så hektisk at jeg ikke helt ser enden i tunnelen. Bryllupet nærmer seg med stormskritt, og jeg har i tillegg mange prosjekter de kommende ukene. Idol sine direktesendinger starter på fredag, og det gleder jeg meg til. I tillegg står det to reklame opptak agendaen, jeg skal arrangere to eventer og jeg skal holde et jeansforedrag torsdag og fredag på Vinterbro senter. Phuh!

Hadde det ikke vært for at familien stiller opp tror jeg ikke dagene hadde gått rundt. Jeg vil helst være så mye sammen lille Olivia om dagene, og nå som hun har begynt i barnehagen synes jeg nesten vi får litt for liten tid sammen på ettermiddagene. Jeg vil helst unngå å blogge og jobbe sammen henne, så da blir det lange og sene kvelder isteden. Kommer til å gifte meg med poser under øynene og underskudd på søvn, men det får heller gå sin gang. Det er det indre som teller, og når man vet at man har verdens beste familie, og er så priviligert å ha verdens morsomste jobb får man håpe at det smilet jeg har inni meg lyser opp et litt slitent ytre.

Disse bildene ble tatt til en photoshoot av verdens skjønneste fotograf Sara. Hun utfordret meg til noen Michael Jackson moves, som jeg ser jeg kanskje burde øve litt mer på. Haha, det får i så fall bli når dagene er litt roligere og jeg er lykkelig gift!