#POWEROFCHANGE

AnnonseBOOTSNO7Før bryllupet var det viktig for meg å gjøre det beste både for hud, hår og kropp. Dessverre så går stress og planlegging ut over akkurat de tingene man ønsker å forbedre. Jeg synes selv at huden min er forholdsvis ok, men merker godt effekten av lite søvn og hektiske dager. Det er heller ingen hemmelighet at jeg ikke blir yngre. Jeg ble derfor sjeleglad da jeg fikk forespørsel om å være Boots og No7 sin ambassadør i Norge, sammen med Maria Skappel og Janka Polliani. Vi skal i 30 dager teste produktene for så å dokumentere resultatene.

Boots No7 Serum Advanced har kommet i en ny og bedre utgave som lover synlige resultater etter 30 dager. 8 av 10 testkvinner i Storbritania opplevde sine beste antialdrings resultater noensinne ved å bruke No7 Protect & Perfect Intense Advanced og No7 Protect & Perfect Advanced. Jeg gleder meg til å teste det ut! No7 kan kjøpes her!

I tillegg har vi alle sammen gitt oss selv en personlig utfordring vi har valgt å kalle #POWEROFCHANGE. Dette gleder jeg meg til, og skal endelig tat tak i de tingene jeg bestemte meg for å fokusere på før bryllupet. Motivasjonskampanjen vil foregå på instagram, og hensikten er å kunne motivere hverandre til både å føle seg og se bedre ut på 30 dager gjennom små endringer i hverdagen.

Enkle grep kan gjøre så mye, både på selvfølelsen og det ytre. Min utfordring er

  • å drikke minimum en og en halv liter vann om dagen
  • kutte ut alt sukker og kullsyre
  • Trene minimum 30 minutter hver dag
  • Og å gi et hyggelig kompliment, som jeg selvfølgelig mener.

Utfordringen trenger absolutt ikke å være så omfattende, det viktigste er at man gjør en liten endring eller to. Tips til personlig utfordring kan være alt fra sunn mat, trening, ta trapper istedenfor heisen, starte dagen med kokt vann istedenfor kaffe, legge seg tidligere, kutte ut tv, å lære seg noe nytt eller å ha mobilfri en time om dagen. Du bestemmer selv din egen utfordring! Alt du trenger å gjøre er å dele din utfordring på instagram med #POWEROFCHANGE. Det skal bli så gøy å se hva din personlige utfordring er. Sammen skal vi motivere hverandre, og hiv deg gjerne på en av mine utfordringer. Er du med?

Jeg plukker ut 10 personer som syns #POWEROFCHANGE høres morsomt ut og sender produktene i posten så dere selv kan prøve ut og dokumentere effekten av No7 Protect & Perfect Intense Advanced og No7 Protect & Perfect Advanced. Legg igjen en kommentar om du er med. Dette blir gøy!