#blogstyle Sandvika Storsenter

Skjermbilde 2014-10-12 kl. 21.43.56

Sammen med Celine, Janka, Hedda, Marie, Camilla, Maria, Nathalie og Stella inviterer vi til en hyggelig kveld på Sandvika Storsenter førstkommende torsdag fra 18-20. Vi har alle plukket ut våre favoritter i de forskjellige butikkene, og vil være behjelpelig med både stylingtips og råd.

Jeg har strengt tatt vokst opp på Sandvika Storsenter, og jobbet i butikk der i nesten 10 år. Senteret har blitt litt større siden den tid, og enda bedre, men jeg må faktisk innrømme at det er det kjøpesenteret jeg liker aller best, og som også har det beste utvalget. Det viste seg å være en utfordring å motstå alle fristelsene da jeg var ute og plukket mine favoritter. Jeg forelsket meg helt i en poncho fra Lindex (den tror jeg nesten må bli med hjem etter torsdagen), en jakke fra BikBok (den har allerede blitt med hjem..he he), et par sko fra H&M og en del andre ting på Petra Ponte, Nadine, BikBok, Vivikes og resten av de fine butikkene. Under ser dere et lite utvalg av hva jeg har plukket, og enda flere godbiter viser vi frem på torsdag. Følg med på instagram @sandvika_storsenter og #bloggstylesandvika Ta turen innom da vel!