WEDDINGdress

IMG_1140

Jeg har lovet å lage en liten bryllupspost, med bilde av kjole. Jeg skal også lage en liten om tips, råd og detaljer fra bryllupet ettersom det er flere som har etterspurt dette. Kjolen ble bestilt på nett ca 3-4 måneder før bryllupet, og ble bestilt fra Australia. Jeg må innrømme at jeg hadde litt is i magen da jeg sendte inn målene mine, og stolte på at kjolen var like fin i virkeligheten som på bilde. Da jeg pakket den opp var jeg strålende fornøyd, og etter litt tilpasning av TSH satt den enda bedre.

Bryllup er noe av det morsomste som finnes, og jeg kommer til å leve lenge på den helgen. Vi var veldig heldige med været, og det virket som om alle gjestene var fornøyde. Jeg fikk fantastisk hjelp av Brudepikene, som sørget for at alle løse tråder ble samlet og hadde full kontroll på dagen. Det er faktisk en av mine største anbefalinger. Jeg angrer ikke et sekund på at vi fikk hjelp av en bryllupsplanlegger, og man kan fortsatt gjøre store deler av planleggingen selv. Det er en stor trygghet å ha noen der som har arrangert bryllup før, og vet hva man skal tenkte på både før og under den store dagen. Og det viktigste av alt -man kan selv nyte dagen til det fulle!