WOW! IT´S MAGIC

bilde 4

Riktig undertøy er vel så viktig som det man har over. Nå i disse mørketider når man helst har lyst til å pakke seg inn i store ullgensere føler jeg meg enda mer feminin med pent undertøy. Sammen med noen andre bloggere har jeg fått anledning til å teste ut den nye BHen til Triumph, som heter Magic Wire. Jeg er solgt!

Alle de ubehagelige BHene mine med spiler skal nå byttes ut med denne. Det som skiller Magic Wire fra den standard spile-BHen er at metallbøylen er byttet ut med en silikonbøyle som gir maksimal støtte og komfort. Med andre ord, mye mer behagelig, og den klemmer ingen steder.

Det er den perfekt basic BH som er lett paddet og uten synlige sømmer.

Og ikke nok med det! Jeg får lov til å gi bort et Magic Wire undertøyssett til en av dere. Jippijee! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. TVI TVI OG LYKKE TIL!