Power of change – continues

IMG_0827

 

Skrevet i samarbeid med Boots Apotek

Det har gått 30 dager siden jeg utfordret både dere og meg selv til å gjøre en liten endring i hverdagen #POWEROFCHANGE. Mine personlige mål var å drikke minimum 1,5 liter vann om dagen, trene 30 minutter, kutte ut alt sukker og å gi ett kompliment til en person hver dag som kommer fra hjertet. Noen utfordringer har vært enklere enn andre, og både det å drikke vann og å gi et hyggelig kompliment har gått strålende. Dette er definitivt noe jeg skal fortsette med, og merker effekten på kroppen at jeg har vært flinkere til å drikke mer vann. Det er også utrolig hyggelig å se gleden hos andre når man gir komplimenter. Det må vi alle bli flinkere til!

Treningen har ikke gått like bra som jeg hadde håpet, men de dagene jeg ikke har trent har jeg forsøkt å kompensere med en gåtur i rask gange eller noen solhilsen hjemme. Alt i alt har jeg vært mye mer aktiv de siste 30 dagene enn jeg vanligvis pleier. Det er nok litt for ambisiøst av meg å tro jeg skal klare å trene hver dag. Til det er arbeidsdagene litt for hektiske, og etter jobb vil jeg helst ha kvalitetstid med familien. Når Olivia er i seng er dessverre sofaen litt for fristende.

MEN i tillegg til utfordringene mine har jeg også brukt serumet fra No7 Protect & Perfect Serum i de 30 dagene. Jeg er generelt ganske skeptisk til å prøve ut nye produkter da huden min er sensibel og jeg lett kan reagere. Etter å ha saumfart jungelen av produkter føler jeg også jeg har funnet «mine» produkter som passer for «min» hud. Etter å ha lest den positive omtalen av testing av No7 sine produkter tenkte jeg likevel jeg ville prøve. Jeg angrer ikke et sekund.

Jeg må si jeg virkelig har sett resultater på huden min. Den har blitt mye smidigere og mykere. Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes faktisk rynkene mine har glattet seg litt ut. Joda, de er der, men de er ikke så markante og dype. På denne tiden av året kan jeg også erfare å være litt tørr og stram i huden, og det har jeg faktisk ikke følt i år. Så med andre ord -its a keeper!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg synes konseptet rundt #POWEROFCHANGE  er genialt. Vi ønsker alle å utfordre og forbedre hverdagsrutiner, og det gir det et ekstra boost når vi står flere sammen og både utfordrer og støtter hverandre. Selv om mine 30 dager er over ønsker jeg å utfordre meg selv til 30 nye dager, og også dere om dere er med? Jeg skal drikke vann, og sukker skal kuttes helt ut (det er en annen historie, men jeg har fått streng beskjed av legen om å holde meg unna alt av sukker og gjær de neste 3 månedene, og å gå på en streng Candida diett. Det blir en voldsom utfordring!)

Har du en liten hverdagsutfordring? Bli gjerne med, og del på instagram. Vi er mange som støtter hverandre der.

Dersom du ikke var en av de heldige som ble trukket ut til å prøve serumet, kan No7 Protect & Perfect Intense Advanced og No7 Protect & Perfect Advanced kjøpes på Boots Apotek i butikk eller online HER.