Girlsnight

llo

En innholdsrik helg er over. Familiebursdag, en tur på vestkanttorget, hagestell og matet pip-pipene. Besøk av onkel «Halla», som har fått navnet «Halla» fordi det er alltid det første han sier når han kommer på besøk. Egentlig heter onkel Halla Jonas, men det er litt vanskelig å si, så enn så lenge har vi døpt han om. Elsker helgene, med lange frokoster og lite på agendaen. Da har vi tid til å bruke en time på å ta på (og av) skoene, se på Brumm, lage hjemmelaget pizza sammen og føne håret i støvsugeren. Kvalitetstid. Det er rart med det, men før gledet jeg meg alltid til helgene fordi det alltid skjedde så mye gøy på kveldene. Nå gleder jeg meg til helgen fordi jeg får hele dager sammen med Olivia (og kan ligge som en slakt på sofaen klokken åtte med god samvittighet). Føler meg alltid som en litt bedre mamma når mandagen kommer, rett og slett fordi hverdagen er altfor kort. Har lovet meg selv at jeg skal bli flinkere til å fylle hverdagene med små magiske øyeblikk vel så mye som helgene, det er tross alt flere hverdager enn helger. Neste helg fyller lille Olivia 2 år allerede -Tiden går så alt for fort!