I love my lashes!

Eg vil tipse dikka om dama som gjer vippene mine, ho er heilt vill! For min del handla det om at eg sleppe å sminke meg kvar dag (hata mascara), med vipper står ein opp meir eller mindre fiks ferdig. Kor digg er vel ikkje det? I min kvardag med eit lite barn får eg ikkje mykje tid på morgonen til å stæsje meg, derfor bruka eg heller ein time kvar tredje veke til å fylle på vipper. Det gjer susen for meg, pluss at det er ein liten luksuss i ein ellers hektisk kvardag (også kan eg sove mens ho legge vipper, det er godt for mor dét!)

Eg har 10D volumvipper, tynnare enn dei klassiske, meir volum, mjukare og lettare. 8, 10, 11, 10, 12 mm, cat eye.

Magda kan du booke time hos ved å ringe: 48194454 eller ringe Beths Beauty i Gabels gt 11 på tlf: 22555380 (booking der er mulig fra 4.mai).

@madzianaz