RôTISSERIE

sundayEn herlig langhelg er over, og jeg har nytt familietid og venninnetid. Det beste av det beste. Før langhelgen var jentegjengen ute å spiste på vår franske venn Loris sin nyåpnede restaurant, Rôtisserie. Jeg skal tilbake veldig snart, det er sikkert. Det er absolutt verdt en anbefaling om du er glad i fransk, enkel og veldig velsmakende mat. Konseptet er såpass enkelt at kylling, kjøtt eller fisk grilles i en stor ovn (derav navnet Rôtisserie), og serveres med det du vil av tilbehør som salat, ovnsbakte grønnsaker, pommes frites eller en pastastuing som jeg har glemt navnet på. Vi bestilte litt av alt -TRIPPEL NAM! Og pommes frites`ene er de beste jeg har smakt faktisk. Eller det vil si, de kom på en andre plass etter de ovnsbakte rødbetene, fennikkelen og charlotteløken. Det var min lille anbefaling til dere bare fordi jeg vil at flere skal oppleve denne koselige restauranten som ligger vis-a-vis DogA og Jacobs kirke. Gleder meg også å lese at Two Foodies Eating deler den samme oppfatningen og den gode restaurantopplevelsen som vi gjorde.

Jeg så ca sånn her ut da jeg kom hjem. Superhappy etter en kveld med de beste jentene, og stappmett!