Kjoletips til bryllup

Margherita-Missoni-Wedding-dress-6

De store bryllupshelgene er i Mai og Juni, og jeg merker pågangen på hvor mange som trenger hjelp til å finne en fin kjole til bryllup. Jeg skal lage en egen post om akkurat dette, for her hjemme er ikke kjoler det enkleste å finne. I Norge er det hakket mer strengere etikette enn i utlandet, og hverken hvitt (det sier seg kanskje selv), svart eller rødt er noe man bør stille opp i i et bryllup. Det er flere bruder, som ikke er like nøye på hva gjestene har på seg, og er mer opptatt av at de føler seg vel i. Da jeg giftet meg selv var jeg heller ikke så nøye på hva gjestene ønsket å ha på seg. Langt eller kort, rødt eller svart. Det spilte ingen rolle, så lenge de følte seg pyntet og ikke minst vel. I helgen skal vi i bryllup i Spania, og gud som jeg gleder meg (verdens beste Nufse skal gifte seg -juhuuuu)! Nå pakkes kofferten, og som alltid i siste liten. Jeg vet fortsatt ikke hva antrekket blir, men har pakket med meg en kjole som har vært i x antall bryllup før, en lånt (fra bruden selv) og et skjørt fra Missoni. Lot meg inspirere av disse vakre bildene under pakkingen.

x- krysser fingrene for bra nett i Spania, og hyppige oppdateringer.