Stroll in the sun

Denne egentlig herlige søndagen starta for meg allerede klokka 02:30, da sto eg opp, laga meg ein kopp kanelte, tente stearlinlys og skrudde på «The Kardashians». Forsåvidt hyggelig, men når ein kun har fått 4 tima på auga føler ein seg bakfull uten å faktisk har drukke ein dråpe alkohol.

Eit par-tre tima seinare vakna dronningen, og da syns mor det var heilt ok med litt selskap, sjøl om trøttheiten min selvfølgelig begynte å komme da. Heldigvis tok superdad over rollen etterkvart, slik at eg kunne legge meg trygt ned på puta att. Det trengte eg.

Allergien min er berre blitt verre, no klør og renne det fra både nase og auge, og eg e daff. Ein liten tur i solskinnet blei det likevel utpå ettermiddagen, Billie fekk seg ein liten kvil i vogna, og vi fekk vår faste pizza og ein halvliter øl på Enoteca. Skikkelig karbsøndag, som seg hør og bør.

Veka som kjemme er fylt opp til randen med ulike gjeremål. Markus har bursdag på tirsdag, og som den bursdagspersonen eg er har eg mykje å fikse i morgo. Ellers står pakking av leilighet i fokus, og det gleda eg meg ikkje nemneverdig til… Får bite tennene sammen og kaste meg ut i det. Torsdag er det ELLE sin sommarfest- og DET gleda eg meg stort til. Årets hyggeligaste fest!
DSC04293 DSC04294 DSC04296 DSC04338Kjole: Holzweiler/ Sneakers: Adidas (Stress)/ Veske: Chanel/ Sunnies: Cutler & Gross