Ellos sommerfest Vol.2

ELLOSS

Ofte går ikke ting helt som planlagt. En liten frøken som skal hentes i barnehagen, spise middag og ha en stor dose kjærlighet før mor skal løpe avgårde på sommerfest. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde litt ekstra tid til å krølle hår og å planlegge antrekk, men det faller helt bort når lille O helst vil danse hode-skulder-kne-og-tå-kne-og-tå med mammaen sin til det siste minuttet (dagens treningsøkt! PHUH!). Da glemmer man alt annet, og det siste man tenker på er hva man skal ha på seg. Ihvertfall til man skjønner at nå er det fem minutter til man faktisk burde vært på festen. En hui og hast combo av dagens casual til festantrekk. Genser ble byttet ut med en badedrakt fra H&M, og sneakersene ble byttet ut med heler. Skulle gjerne krøllet håret, det ser jeg jo nå. Men krysser fingrene for at jeg var den eneste som tenkte på det. Sommerfesten til Ellos var ihvertfall fantastisk, storkoste meg fra begynnelse til slutt! Fantastisk mat, fantastiske mennesker og en helt rå interiør kolleksjon. Alle som var på festen (inkludert meg selv) venter nå på at DET grønne marmorbordet kommer inn i nettbutikken deres i juli -det som vi gjerne skulle hatt NÅ!