LE CLUB55

club553

Vi har feriert her i nesten 20 år nå, og jeg kan enda huske første gang da jeg ble introdusert for Club55 av en venninne av mamma. Det var en skjult perle i Ramatuelle som få visste opp, og den gang kjørte vi en time for å komme til strandklubben der de hadde veredens beste dourade og grønnsaker. Det er ingen skjult perle mer, og jeg møter veldig ofte nordmenn her. Klientellet er utrolig variert, og jeg har møtt alt fra naboen hjemme til Kate Moss, Rihanna, Helene Christensen, Tommy Hilfiger, Mike Tyson, Penelope Cruz, Angelina Jolie, Nichole Richie, Paris Hilton og Donna Karan. I går spiste vi side om side med Valentino. Alltid litt ekstra stas med kjendiser, jeg må innrømme det. Selv etter 20 år har Club55 bevart sjarmen, og vi må alltid innom flere ganger i løpet av ferien. Nå skal strandbagen pakkes, og vi skal nok en dag på CLub55.

I kveld skal jeg legge ut posten som lovet, med mine beste frankrike tips.