The Show

Som nemnt i forrige blogginnlegg var det altså opningsshowet til Norway Cup i går, og eg sang ein medley med «Look Back», «Smash» og «Imagine». Det er fryktelig lenge sidan eg sto på scena sist, og må innrømme at eg fekk litt overtenning. Eg brusa over av lykke der eg sto, den følelsen av å stå der eg føle meg heime.

Eg kunne desverre ikkje dra Eric Saade heilt fra Sverige for å synge eit vers og refreng, så derfor «lånte» eg Alexandru fra Suite16 til å steppe inn for Eric. Han er ein tallentfull ung mann som er veldig dedikert til musikken.

DSC06814 DSC06821Å stå der i går gjorde meg så godt, og eg gledar meg til å komme skikkelig igang igjen, eg har savna dette alt for lenge no. Når sommarferien er over starta eg for alvor, fullt fokus, da skal eg jobbe fram ny musikk. Håpa di følge med! DSC06772Antrekk fra Dry Lake.