Girl power i Costume

toneEg er på coveret av det nyaste nummeret til Costume, fotografert av dyktige Jørgen Gomnes. Inni bladet er eg i knallgodt selskap av 7 andre vakre og kloke norske jenter som alle snakkar om utsjåande, kropp, sjølvtillit, press og ideal. Ting eg syns det er fint og viktig å prate om.

Eg er stolt og glad som har fått muligheten til enda eit cover på Costume, eit blad eg sjølv er veldig glad i. Costume er eit motemagasin, og kanskje du da tenker; koffor i all verden skal jentene vere meir eller mindre nakne i eit blad som handlar om kle og trender. Under eit kvart antrekk er ein det ein naken kropp, og innimellom er det vel så viktig å ha fokus på nettopp dette. Kem er det som bærer desse antrekka, og korleis har dei det med seg sjølv?

Eg er stolt av kroppen min, eg er heldig som er frisk, og eg velger og leve relativt sunt. Du kan lese meir om mine tankar rundt dette i magasinet. Håpar du likar det du ser og leser.

Tone.