Behind the scenes- Costume

Her ser di noken bilder fra fotoshooten med Costume- ikkje tusja selvfølgelig. Det er sjeldent ein ser bilder i motemagasin som ikkje er jobba med i etterkant, og eg må jo sei eg lika dei «glansa» bildene. Eg er sjølvsagt ikkje for at kroppsdelar skal forminkast, men å jobbe med huden og fargane syns eg gjer bildene flotte. Alle veit jo at virkeligheten er anleis, at kvisa er tatt vekk og porene er tusja over. På slike bilder vil ein vere den beste utgaven av seg sjølv.

Det er alltid spennande etter ein shoot, vente på resultatet, for eg ser det først når det er jobba ferdig med- når det er klart til å gå i trykken. Eg er ikkje med på å velge ut eller sei korleis eg vil ha det. Her stola eg fullt og heilt på fotografen og dei som kan det.
DSC05256DSC05262DSC05242DSC05228DSC05232AG-min styla meg til denne shooten.