TÅLMODIGHET PÅ PRØVE

supergaJeg har en stor svakhet når det kommer til sko. Finner jeg matchende sko til Olivia og meg så er jeg solgt.  Vi har matchende sneakers fra Adidas, matchende Tom´s og da jeg så at de lager Superga i miniatyrstørrelser klarte jeg ikke å dy meg. Den lille frøknene bestemte seg selvfølgelig for å ta av seg skoene da jeg skulle ta bilde av at vi hadde (nesten) like sko, og var så fine. Hun synes det er veldig morsomt å ta av og på sko, knyte opp og igjen, og så gjerne ta de på på feil fot igjen før de skal av igjen. Det går veldig greit i helgene når vi har god tid, men tro meg, jeg får litt hodebry i hverdagen når jeg skal sette av en halvtime til sko-av-og-på-tagningen hennes og i tillegg beholde tålmodigheten, når jeg vet det er 10 minutter til jeg skal være i et møte. Jeg må si jeg gru-gleder meg litt til hun skal begynne å bestemme antrekkene sine selv, selv om jeg skjønner at det er en viktig del av utviklingen og det å bli voksen. Blir hun like klesinteressert som moren sin, så er jeg nok nødt til å sette av lengre tid enn en halvtime fremover…