Min reddende engel

olaplexJeg har så lenge jeg kan huske hatt blonde striper i håret. Etter et svangerskap og mye håravfall fikk jeg streng beskjed av frisøren min om at jeg måtte ta vare på håret mitt om det i det hele tatt skulle komme tilbake til sitt jeg igjen. Jeg gikk noen runder med meg selv og innså etterhvert at sunt og friskt hår, det vil jeg jo ha, og ikke det tørre, slitte håret som knakk hver gang det ble lengre enn 13 cm (tro meg -jeg målte).

Nå er det litt over to år siden lille smurf kom til verden, og håret mitt er fortsatt mitt største hodebry. Jeg vil bli blond, men samtidig sørge for at det ikke blir tynt, sprøtt og porøst. Jeg ble tipset av en venninne om et nytt produkt som hadde kommet på markedet som heter Olaplex. Det blandes i fargen, og istedenfor å bryte ned håret hjelper det med å bygge det opp igjen. Det er faktisk dette produktet Kim Kardashian brukte da hun ble platinablond. Jeg var frelst, og jeg måtte prøve. Jeg kontaktet Pouf Pouf i Bygdøy Alle, en av salongene som fikk inn produktet tidlig, og May Sissel mente det var perfekt til mitt hår. Har aldri vært lykkeligere etter en «blekerunde» før, og håret føltes ikke tørt, livløst og gummiaktig slik det vanligvis gjør etter jeg har tatt lyse striper. I tillegg var det lyst, og det fantes ikke det spor av gult (jeg er allergisk mot guloransje striper i håret).

IMG_9881

Etter sommeren, og ettervekst, bestemte jeg meg for å teste det ut en gang til. Fortsatt like vellykket, og på god vei til å bli der jeg trives. Jeg har fortsatt en god vei å gå, men de 13 cm har faktisk blitt til 16, og jeg ser at det er gammel morro som knekker av, og ikke den nye fargen.

Det var min lille anbefaling til alle dere der ute, som vil lysne håret noen hakk, og fortsatt ta vare på det. Jeg har anbefalt det til gud og værmann, og fant ut at dette var for godt til å ikke deles. Det hører med til historien at jeg fikk teste ut første behandling, og som vi bloggere har fått streng beskjed om så må disse innleggene merkes, men det sitter faktisk langt inne å merke denne posten som «annonnse» da jeg egentlig ikke føler det er det. Altså når, norges frisører jubler over produktet, jeg jubler og Kim Kardashian jubler, da er det virkelig noe å juble for.

May Sissel, på Pouf Pouf, du er virkelig min reddende engel!