EN SPENNEDE HELG I VENTE

frynsesko3frynsesko4frynsesko1frynsesko2frynseskoDenne helgen er det tid for årets jentetur. En gang i året har vi «blåtur» med en ukjent destinasjon. I og med jeg er med å arrangere i år så vet jeg faktisk hvor vi skal, men jeg gleder meg ikke noe mindre av den grunn. Desto mer! Jeg håper bare resten av gjengen er like fornøyd med destinasjonen som arrangørene er. Nå skal kofferten pakkes og batteriene lades. Stay tuned, jeg skal love å oppdatere dere både på destinasjon og aktiviteter når resten av gjengen har fått vite det i morgen tidlig. Vi har mye morsomme planer. Om dere er ekstra nysgjerrige er jeg også på snapschat; line_lou

Jakke; BikBok, Never Denim

Skjørt; Bestseller (tror jeg, lånte det av Janka)

Sko; Zara

Veske; Proenza Schouler

Briller; RayBan

Belte; Kjøpt på marked i frankrike.