KJØTTKAKE KJOLEN

0208153020815402081510208152

 

Denne kjolen her må være et klassisk eksempel på at man tar på seg noe man synes man ser fin ut i, og når man ser bilder av det etterpå, tenker -herregud hva var det jeg tok på meg der?! Kombinasjonen med «fotformsko» gjorde det ikke bedre. Egentlig så hadde jeg ikke tenkt å legge ut disse bildene, men synes jeg så litt småkomisk ut der jeg stod, og jeg har kun en tanke i hodet når jeg ser bildene i ettertid. Mamma kaller nemlig disse kjolene for «kjøttkake» kjole (les:mormor stekte kjøttkaker i tilsvarende kjoler). Verdens mest uflatterende kjole mener mamma, og denne gangen må jeg nesten si meg enig. Lengden er vel kanskje den som er minst heldig. Stopper midt på leggen, og får meg til å se ut som teskjekjerringa. Hadde jeg dog vært 1,80 på strømpelesten og hatt gazelleben hadde det kanskje funket. Men den gang ei. Kjolen har fått en runde med saksen, og har blitt noen centimeter kortere. Nå stopper den rett over kneet og har blitt den perfekte hverdanskjolen.

Jeg har fått veldig mange spørsmål på instagram vedrørende denne kjolen, dog etter den ble noen centimeter kortere. Den er fra Zara og finnes i butikk enda.