Dere synes kanskje jeg er litt kjedelig…

mixingmixing1mixing4mixing2 mixing3

Dere synes kanskje jeg er litt kjedelig som bruker de samme klærne igjen og igjen, men det er sånn jeg tenker både jobbmessig og i hverdagen. Man kjøper et plagg fordi man liker det og fordi det skal kombineres med resten av garderoben. De fleste har ikke en bloggers mulighet, i det å låne klær på pressebyrå som kommer i butikk (om et halvt år) eller å fornye garderoben sin til hvert bilde som skal taes. Jeg har alltid tenkt slik, og kommer fortsatt til å gjøre det, og håper heller jeg kan inspirere til andre kombinasjonsmuligheter med de klærne man faktisk har i skapet fra før.

Det er sånn hverdagen min ofte fungerer med en liten en som skal i barnehagen, en matpakke som skal smøres og at mor og far skal komme seg på jobb. Da blir det liten tid til min egne antrekk (jeg er veldig opptatt av at Olivia skal ha sløyfe i håret, og kles i samme rosatone…he he). Det er favorittene som blir brukt igjen og igjen, men da kanskje kombinert på en litt annen måte. Jakken fra Lexington har jeg brukt masse, blandt annet her. Shortsen fra FWSS brukte jeg som et helt sett her, og genseren fra Riccovero har jeg brukt her i kombinasjon med en videre bukse. …og sandalene har jeg kanskje brukt litt vel mye i det siste, selv om mannen synes de ser ut som piratsko, men det er sabla gode å gå i!