Fra sprek til seig

Hei og hopp gode lesarar!

Fra ein produktiv mandag til ein særdeles seig tirsdag. Eg har i bunn og grunn ikkje gjort ein damn shit. Mykje eg sikkert skulle ha gjort, men eg har vore trøtt (skylda på møkkaværet), og dermed bestemte eg meg rett og slett for å ta ein rolig dag. I tillegg er eg sjukt stiv etter treningen i går, så klara nesten ikkje å gå. Trapper er i allefall eit mareritt!

Eg trappa dog opp på kontoret mitt, Bølgen & Moi, men dataen blei ikkje opna, det einaste eg fekk gjort der var å gafle i meg ein matbit før Billie skulle hentast i bananhagen. Vi har vel alle slike daga innimellom, der ein helst vil gjere ingenting? I mitt tilfelle er det nok lettare enn for andre, da eg kan styre jobbdagen litt sjølv, med mindre eg skal på konkrete oppdrag.

I morgo er ein slik dag, da skal eg på opptak til Tusvik & Tønne sitt Talkshow på TV2 (som blir vist på torsdag), så da hjelpe det verken å skylde på høstregnet, hoveverk eller at ein berre e sliten.
DSC09310Eg har ein aldri så liten sang eg har skikkelig dilla på om dagen, som eg gjerne vil dele med dikka. Forrige torsdag var eg på The Thief og høyrte min gode venn Aleksander With spele minikonsert, og det var SÅ fint! Heile den nye EP´en hans, «Butterfly Effect», er nydelig, men eg har spesielt kicka på sangen som heite «Better». Må sjekkast ut! Da eg sprang intervall i går høyrte eg kun på den i 40 min, og jammen funka den til det formålet óg. Og i bilen… Høgt!

reklame for god venn, men virkelig rett fra hjertet. 

Klem fra ho som no skal stille ved kjøkkenbenken og mekke WOK til seg og manjen.

T.