70 talls denim på budsjett

flare2 flare3 flare4 flare5 flareflare6

70 talls buksene herjer, og det er ingen tvil om det er en av høstens store trender. Selv om menn hater det (ihvertfall min), og vi kvinner elsker det (ihvertfall jeg). Hver gang 70 tallet er i motebildet jubler jeg. Elsker alt som har med 70 tallet å gjøre. Trend eller ikke trend, så er jeg så glad i 70 tallet at det er en stor del av garderoben min uansett sesong. Jeg synes ikke man skal være så slavisk med trender, men jubler i bunn og grunn for at utvalget i butikkene er så bra. Jeg har noen favorittjeans fra en del år tilbake, men denne er ett nytt tilskudd i garderoben. Ikke koster den skjorta heller. Jeansene fant jeg på Lindex, og de er ikke for voldsomme i slengen i tillegg til at de har fin høyde i livet.

Bukse; Lindex, skjorte; Leon&Harper, jakke; Isabel Marant, sko; YSL, slips/knute; H&M