Produkter jeg ikke klarer med uten

SkjønnhetsfavoritterSkjønnhetsfavoritter1

Jeg er en av de som har en ganske kjapp og enkel sminkerutine på morgenen. Småbarnsmor med andre ord. Det må gå kjapt, og da må jeg vite at de produktene jeg har i sminkepungen gjør mest mulig ut av seg og er mest mulige effektive. Utenom solpudder og en blush/cremerouge er det disse produktene jeg sverger til hver dag.

  1. Exuviance, Depuffing serum; Den funker! Og det er den beste øyekremen/serumet jeg har prøvd så langt som hjelper på poser under øynene. I tillegg er den lett kjølende og blir ikke fet.
  2. Lancôme, Magic Cushion: Jeg er helt frelst av denne foundationen. Den er enkel å påføre, dekker bra uten at den blir for tett. I tillegg er den fuktig slik at huden ikke ser matt og livløs ut. Eneste ulempen er at den ikke er like drøy som andre foundationer. Jeg er på boks nummer fire allerede, men den er verdt hver en krone.
  3. YSL, Couture Brow. Mitt nyeste tilskudd i sminkepungen. Da jeg fant denne i butikken var jeg helt i himmelen. Jeg er en av de som er dårlig på bryn, men har skjønt at velpleide bryn kan gjøre underverker. Blikket blir mer åpent, og det hjelper en trøtt mamma å ikke se fult så trøtt ut. Denne er lett å påføre med en liten mascarakost, og det kommer ikke for mye farge av gangen slik at man kan velge hvor mørke bryn man vil ha. I tillegg kan brynene formes, og de holder seg slik hele dagen.
  4. YSL, Couture Variation palette; Dette kittet inneholder alle bruntoner man trenger, og de er perfekte. De er lette å påføre og drysser ikke. Før surret jeg alltid rundt med en lys bruntone, en til globelinjen, en shiny og en mørk. Nå derimot er alle bruntoner samlet i en boks, både til festlooken og hverdagslooken.
  5. Chanel CC cream; En CC cream er en BB cream for voksne (det var mine ord), men personlig kan jeg ofte synes en BB cream kan være litt for lett og lite dekkende på vinteren. Perfekt på sommeren. Det som skiller en CC cream fra en BB cream er at den jobber mer mot de tegnenene som kommer med aldring. Denne er lett å jobbe inn i huden, og dekker pigmentflekker perfekt uten at huden ser for tett ut. Chanel sin er den beste jeg har prøvd så langt, og gjerne blandet med litt dagkrem.
  6. Jane Irredale, Amazing Base; Alle jeg kjenner som bruker dette løspudderet skryter det opp i skyene, og jeg ble fristet til å prøve selv. Det slår alt på løspudder fronten, blir lite kakete, og man kan bygge det opp alt ettersom hvor dekkende man ønsker resultatet. Ofte bruker jeg det bare på utvalgte steder i ansiktet der jeg ønsker å dekke litt ekstra. Gir oss en super finish over foundation (selv om kanskje mange vil synes dette er litt smør på flesk).