BRUDEKJOLEN

IMG_1146LineLangmobrudekjoleIMG_1165IMG_1246Jeg får veldig mange mail med spørsmål om brudekjolen min. Jeg kan forstå at for mange er det veldig skummelt å bestille en kjole på nett, usett og uprøvd (og tro meg, det synes jeg også det var). Jeg prøver og besvare alle mailene, men noen forsvinner dessverre i mailingskaoset. Tenkte derfor å lage en post om de vanligste spørsmålene, og er det flere spørsmål skal jeg besvare så godt jeg kan i kommentarfeltet under.

Hvor var kjolen din fra; 

Kjolen bestilte jeg på www.graceloveslace.com

Hva heter modellen; 

Min kjole heter Inca dress

Hvor lang bestillingstid er det; 

Jeg er jo alltid litt sent ute, men lever i troen på at ting ordner seg. Og det gjorde det. Jeg sendte de en mail før jeg trykket på «bestill», og hørte hvor lang leveringstid det var. Det står på nettsiden deres at det er 4-6 måneders leveringstid, men jeg bestilte den ca 3-4 måneder før, og la inn en slingrinsmonn om at vi skulle gifte oss en måned før vi faktisk skulle (ikke pent å lyve, men jeg måtte være sikker på at den kom i tide). Kjolen kom ca 2-3 uker før det, altså en og en halv måned før bryllupet.

Hvilken størrelse har du; 

På nettsiden deres står størrelsene oppført, og du kan se hvilken størrelse du er i forhold til målene. Jeg bestilte kjolen i en str XS (da det stemte med mine mål), men fikk mail tilbake om at jeg måtte ta noen mål på nytt igjen og sjekke om de stemte. Kjolen min endte da opp med å bli en kombinasjon av en XXS og XS. Jeg er normalt hverken en XS eller en XXS, så jeg vil heller si at kjolene er store på størrelsen enn små. Målene du tar av deg selv gir en fin pekepinn hvilke størrelse du skal ha, og kjolen syes etter mål, så selve størrelsebetegnelsen ville jeg ikke tenkt så mye på.

Hvordan vet du at kjolen er lang nok; 

Jeg er 168, noe jeg også la inn i bestillingen. Du velger i tillegg om du ønsker at kjolen skal være fotsid eller slepe på bakken. Jeg skrev også inn hvor høye sko jeg kom til å bruke, slik at den ikke skulle bli hverken for lang eller for kort.

Passet den da den kom; 

Følelsen da jeg åpnet pakken var magisk. Først var jeg i himmelen, for kjolen var det vakreste jeg hadde sett. og finere enn jeg hadde tenkt. Deretter ble jeg litt stresset. Det hudfargede foret så altfor fremredene ut, og jeg fikk nesten litt panikk. Da jeg prøvde kjolen på visste jeg nok en gang at dette var kjolen. Drømmekjolen min. Det hudfargede foret var helt perfekt mot huden, og syntes ikke på samme måte som med kjolen uten noen i. Jeg måtte sy den litt inn i midjen og under armene, og littegrann over hoftene.

Var det lett å kommunisere med Australia; 

Ja, veldig! De er superkjappe til å svare på mail, og veldig serviceminded.

Er kjolen ettersittende eller kan man be om at den ikke klistres til kroppen; 

Det vet jeg faktisk ikke, men i og med det er en kjole som er i stretch blonde vil jeg anta at den er pener ettersittende. Send de en mail og hør?

I og med kjolen har åpen rygg, hvordan løser man BH-problemet; 

Da jeg fikk tilpasset kjolen hos TSH, fikk jeg henne til å sy inn en BH. Jeg kjøpte en hudfarget BH på H&M, som ble festet på innsiden av kjolen. På bryllupsdagen sprayet jeg den på med håndballklister. Veldig lite glamorøst, og jeg skal love dere at kamerateamet som ville filme da jeg skulle ta på kjolen ble kastet på dør…he he. Men jeg ville ha mulighet til å bevege uten å tenke på at kjolen ikke satt som den skulle. Man får også kjøpt klistre-på BH`er både på Lindex og på nettet.