Wake up beautiful

Innlegget er skrevet i samarbeid med VichyIMG_5865 IMG_58412IMG_8177

Det er ingen hemmelighet at etter jeg fikk barn så har det blitt mindre tid til egenpleie og ikke minst veldig lite søvn. Jeg følte jeg ble gammel på ett år etter jeg fikk barn, og det dukket opp både rynker og pigmentflekker som ikke hadde vært der tidligere.

Jeg elsker å sove, og merker godt om jeg har hatt en god natts søvn og om jeg har fått sovet lenge nok. Det er ikke uvanlig at jeg våkner opp og ser meg selv i speilet, med bade poser under øynene og rynker jeg føler har kommet over natten.

Jeg vet hvor viktig søvn er for kroppen, og alle de prosessene som skjer med huden mens man sover. I det siste har jeg gjort noen endringer i produktene jeg bruker og har valgt å fokusere på akkurat de produktene som jobber best mens jeg sover.

Vichy Idéalia Skin Sleep er en serie med produkter som retter seg mot kvinner som opplever dårlig nattesøvn og sliter med glansløs hud og ujevn hudtone, men som ønsker å se sunne, friske og strålende ut– også i tilfeller ved for lite søvn. Hudens struktur fremstår finere, og ansiktstrekkene føles mer uthvilte. i tillegg til at huden får mer glød.

Jeg er streng på hudpleierutinene, og det er faktisk viktigere for meg å få renset huden hver kveld enn å ta på meg foundation om morgenen. Dette har blitt enda viktigere for meg etter jeg ble mamma.

Rett før sommeren ble vi invitert til Gileleje Badehotel rett utenfor København i samarbeid med Vichy. Et nydelig lite hotell med rolige og idylliske omgivelser. Vi ble introdusert for Vichy Idéalia Skin Sleep, og fikk både egentid og en god natts søvn. Produktene har jeg brukt siden, og nattkremen er allerede en favoritt.

Vichy kjører nå en konkurranse på Facebook, der du kan nominer noen du synes fortjener en god natts søvn, og du kan vinne en fantastisk Vichy #WakeUpBeautiful-sovepakke, som inneholder en natt på et luksusspa for deg og personen du nominerer. Linken finner du HER.

14