KJOLE TIL FORLOVERE

forloverkjole9ea2fc90a9b3e4e7e0f630a6b5b97ec03aeecb8f76e5b69411b343fd4842546c

Skal du være forlover i et bryllup er alltid det store spørsmålet hva man skal ha på seg (selvfølgelig i tillegg til alle de andre viktige oppgavene). Man skal mye i fokus, føle seg vel, samtidig som man ikke skal utkonkurere bruden. Jeg får mange spørsmål i jobbsammenheng og av venninner som skal være forlovere hvor man finner fine kjoler.

Dersom man har fler enn en forlover er det mange bruder som ønsker at forloverene skal ha nogenlunde like kjoler, eller ihvertfall i samme fargeskala. Personlig synes jeg det er flottest med pastellfarger, enten dus rosa, lys lilla, lys grått eller dus grønn, selv om jeg vet at knallfarger tydeligvis er en trend for tiden. Lyse kjoler gjør seg best på bilder, og også sammen med en hvit brudekjole.

Det aller første man må gjøre er selvfølgelig å spørre bruden. Hva ønsker hun? Har hun et fargetema i bryllupet hun vil at forloveren skal matche? Er det lov med kort, eller vil hun at den skal være lang?

Da min forlover Julie og jeg snakket om hvilken type kjole hun skulle gå for, bestemte vi oss for at hun skulle få frie tøyler. Hun er tross alt dreven i gamet selv og har jobbet med mote lenge, så jeg visste hun ville bli fin. Jeg fikk hele tiden være med i prossessen, og vi gikk gjennom noen yay og nay, før hun til slutt fant en kjole på nett, vi begge elsket.

Erfaringsmessig finner jeg flest pene kjoler på nett. Rett og slett for utvalget er større og det er enklere å finne kjoler selv når det er utenfor sesong. Thereformation.com har et fantastisk utvalg når det kommer til kjoler (det var her Julie fant sin). Asos.com har også en egen kategori for kjoler som passer i bryllup, både som gjest og forlover. Dersom man skal finne noe i butikk i norge synes jeg Kathrine Hammel har et veldig fint utvalg, og også byTiMo. Malene Birger og Ganni har også mye fint. De har kjoler i duse toner som ikke blir for prangende.

Inspirasjonsbilder er funnet på Pinterest.