Fordi eg elskar deg

Jenta har fått fiksa opp i nakke og rygg, og eg føler meg allerede mykje bedre. Eg bøyge med i støvet for vår flinke venn, Mikael, som knekke oss friske når vi måtte trenge det. Magic fingers.

No sitte eg å ete laksesashimi med wasabiperler og wasabimajanos. Dei har jo så mykje artig på butikken i desse dagar.

Så var det helg att da, Markus og meg har tatt fredagshandelen allerede, vi har kjøpt inn digg snacksemat til kvelden; vi gjenntar suksessen med kyllingvinger og brietoast, men denne gangen har vi oppgradert med trøffelsalami istadenfor picante. Gud, for ein forandring. Klin galne.
DSC09915

Har forresten eit aldri så lite musikktips til dikka. Har di høyrt på Ingebjørg Bratland? Etter min meining har ho ein av norges vakraste stemmer. I fjor forelska eg meg fullstendig i julesangen hennas; Klokkene Kallar. No har komme med ein nydelig norsk versjon av  Bob Dylan sin To make you feel my love, ho har kalla den  Fordi eg elskar deg. Eg smelta, stemma hennas bringe fram så fine følelsa i meg. Berre sett dikka ned og høyr og nyt!

Har di noken musikktips til meg? Eg trenge ny musikk på spelelista mi! Syns di det er kjekt at eg deler musikktips med dikka? Eg har mykje fint på lager.

God helg da, folkens.

DSC09922