Nye tider…

Anne Grethe cover image

Etter 15 år i bransjen har ønske om å starte noe for meg selv kommet. Jeg har hatt det som plommen i egget på Gevir de siste 3,5 årene. Så utrolig mange dyktige og hengivne mennesker skal du lete lenge etter, og ram-dyktige Agnes ved roret.

30/9 hadde jeg min siste dag på Gevir. Det var veldig rart! Egentlig ikke helt skjønt det enda, selv om det er over en uke siden.
Siden første dag i ny tilværelse har jeg såklart vært forkjøla, og gått i dvale. Men formen er stigende, og energien begynner å kommer tilbake. Klar for nye utfordringer.

Nå fremover skal jeg kun jobbe freelance som makeup-artist/hårstylist. Dette har vært en tilleggsjobb til Gevir/frisør-jobbingen så langt. All tid til overs utover styling skal jeg bruke til å planlegge min «salong». For å slippe sitte hjemme mens jeg planlegger, fylle opp stua med sminke- og hårutstyr, har jeg funnet meg et lite midlertidig kontor/ stylingrom.

Ønskene er mange og store, annerledes og «umulige», så det vil derfor til litt lenger tid å planlegge dette prosjektet, enn det en «vanlig» frisørsalong ville gjort.
Det er spennende og, og litt skumle tider. Det er vel slik det skal være.

Så nå begynner prosessen med å finne stedet og dets innhold.
Konsept, menneskene og lokasjon.
Jeg gleder meg!

For å holde kontakten med mine nåværende og fremtidige kunder skal jeg være flink å oppdatere her, på instagram: @ags_hage / @ag_star, på snapchat for de som ønsker det: ag_star og for de som ikke liker hverken snap, insta el face: www.agstarheim.no
Et slags samlepunkt. Med blogg og kontaktinfo. En meget enkel side foreløbig. Dette er også noe jeg skal prøve å få utviklet underveis nå mot vinteren. Har det travelt jeg! Får begynne å jobbe. Vi oppdateres!

AG