Bryllupsreisen

IMG_2794IMG_2843theoule-sur-mer-tiara-miramar-beach-hotel-spa-368543_1000_560 Outdoor-Tiara-Miramar-Beach-Hotel-Spa-4-stars-Theoule-sur-Mer-France_1200.600.crop-S.photo.cdc0d Tiara-Yaktsa-Hotel-frontdesk 16282728

Etter en helg med bryllup og festligheter reiser de fleste på bryllupsreise. Vi besluttet at vi heller skulle vente med bryllupsreisen til litt senere. For oss var det nok utenlandsreise i det å faktisk arrangere bryllupet i utlandet. Med en liten datter på 1 1/2 år som vi heller ikke klarte å være borte fra i mange dager. Jeg må si at Maldivende og Seychellene, Hawai eller Bali alltid har ligget høyt på listen over stedene jeg ser på som det perfekte stedet for bryllupsreise, og at jeg alltid har drømt om azurblått vann og milevis av hvite sandstrender.

For oss var det derimot helt perfekt å få en rolig avslutning på bryllupshelgen. Vi var på stedet vi hadde leid to dager etter bryllupet før vi kjørte mot Cannes, der vi sov tre netter på hotell. Den perfekte avrundingen på en fantastisk uke.